itulau_fanua

Masini uelo

Aukuso-18-2023

BWM750 Auto Bore uelo masini

Masini uelo u'u

E maua ai le masini uelo fa'aaumea fa'aauau e aunoa ma ni pi a le tagata.

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o le manaʻoga mo oloa sili ona lelei ua matua faʻateleina, ma ua tuʻuina atu manaʻoga maualuga mo le faʻaogaina o tekonolosi.Ua le toe mafai e tekinolosi uelo fa'ale-aganu'u ona fa'amalieina mana'oga o le gaosiga o oloa i aso nei i tulaga lelei ma le lelei, o lea e fa'asolosolo malie ai le fa'atauaina e le lalolagi.

Tulaga lelei o faiga faʻapipiʻi otometi:

1. Faʻaleleia lelei le faʻaogaina

O le faʻagasologa o le ueloina o se tasi lea o auala sili ona taua i le gaosiga o pisinisi a Saina.O le uelo o tagata-itula o le taʻitaʻia o pisinisi gaosiga e tusa ma le 10% -30% o le aofaʻi o tagata-itula o gaosiga o oloa, ma o le tau uelo e tusa ma le 20-30% o le tau atoa o le gaosiga o oloa.

Faʻaleleia le tulaga faʻaautomatika o le faʻaogaina o le uelo e taua tele mo atinaʻe e faʻasaoina tau, faʻaleleia le lelei, ma ausia le faʻaauauina ma le vave atinaʻe.

2. Fa'aleleia le lelei o oloa

I le gaosiga o le gaosiga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tusi lesona, o le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o le faʻagasologa o le uʻamea (arc arc, arc end, uʻamea ala ma le faʻatulagaina o parakalafa, ma isi) Fusion ma isi faaletonu.

I le gaosiga o le faʻagasologa o le faʻaogaina otometi, o le arc combustion e mautu, o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e toniga, o le suʻega uʻamea e lelei ona fausia, o le suʻega uʻamea e laʻititi, ma le maualuga o le faʻapipiʻiina o uʻamea.O le teuina otometi ma le gaosiga o faʻasologa o faʻagasologa e mafai ona faʻamautinoa le saʻo o faʻasologa o faʻasologa, o le faʻataunuʻuina o manaʻoga faʻapitoa faʻapitoa ma le toe faʻaleleia o le lelei.

Ona o le lelei o le faʻaogaina o masini i le faʻaleleia atili o le lelei o oloa, ua faasolosolo malie le suia o le uelo faʻapitoa e avea ma auala autu o le faʻaogaina o le uelo.

3. Fa'aitiitia tau o galuega

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le siʻitia o tau o tagata faigaluega, o le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le faʻatinoga ma le lelei o meafaigaluega faʻaautomatika, ma le faʻaitiitia malie o tau, otometi uelo ma tusi lesona e fai si umi.E i ai se tulaga lelei tau.

I le taimi lava e tasi, o le lelei o le maualuga maualuga ma le maualuga o le mautu o masini masini masini e mafai ai e tagata gaosi oloa ona toe faʻaleleia le tau faʻafaigaluegaina o faiga faʻapipiʻi vave ma faʻaleleia le lelei o le uelo.

4. Fa'aleleia le siosiomaga faigaluega

O le fa'amauina ma le lima e ta'ua o se galuega mata'utia.I le 2002, na lomia faasalalau ai e le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Matagaluega o Leipa ma le Saogalemu a le Malo le lisi o faama'i tau galuega a lo'u atunuu.Faatasi ai ma i latou, o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o le pneumoconiosis a le welder ma le electro-optic ophthalmia o loʻo lisiina aloaia, faʻapea foʻi ma le manganese ma lona vailaʻau oona, carbon monoxide poisoning, faʻamaʻi faʻamaʻi o galuega, electro-optic dermatitis ma asu uʻamea e ono afaina ai galuega uelo. ua aofia ai foi.

O mea faigaluega fa'a-autometi uelo e suia ai le fa'aogaina o le tusi lesona i le fa'aogaina o masini fa'ainisinia, ma o le tagata fa'afoe e nofo ese mai le nofoaga uelo, lea e mafai ona aloese mai le fa'atupuina o fa'ama'i fa'alegaluega ua ta'ua i luga, ma i le taimi lava e tasi, e fa'aitiitia ai fo'i le malosi o tagata faigaluega.E ala i le faʻatusatusaina o masini masini faʻapipiʻi faʻatasi ma le faʻaogaina otometi, suʻesuʻeina otometi ma isi faiga, e mafai ona fausia se laina gaosiga otometi, lea e faʻaleleia atili ai le tulaga lautele o le siosiomaga o le fale gaosi oloa.

Ta'avale u'u masini fa'afetaui ma le i luga o le nofoaga laina leisa masini, latou fa'amae'a le fe'avea'i laina fa'afefe masini ma faiga uelo.O le faiga uelo lelei atoatoa mo le masini i luga o le saite, e pei o le eli pine pu, fale va'a taumuli laina fa'afefe ma uelo...