itulau_fanua

Masini vili laina feaveai

Tes-29-2022

Masini vili laina feaveai

                                                                                                                                                                                                                                 

Laina vili masini

 

 

X Axis Stroke 300mm(12″)
Y Axis Stroke 100mm(4″)
Z Axis Stroke 100mm(4) /70mm(2.7)
X/Y/Z Axis Feed Power Unit Fafaga Tusia
Milling Spindle Ulu Taper R8
Unit Malosi Avega Ulu Milling: afi eletise 2400W
Spindel Head rpm 0-1000
Max Tata'i Tatau 50mm(2″)
Fetuuna'iga fa'aopoopo(Fuai fafaga) 0.1mm, tusi lesona
Ituaiga Fa'apipi'i Maneta
Mamafa Masini 98Kg
Fua mamafa 107Kg,63x55x58cm

 

I luga ole nofoaga laina ole masini viliina mo le tulaga sele o lopa.

Fa'ato'aga masini masini meafaigaluega o se masini meafaigaluega fa'apipi'i i luga o vaega e fa'agasolo ai vaega.Fa'aigoa fo'i mea faigaluega fa'ato'aga.Ona o le fa'aitiitiga o mea faigaluega masini masini vave i luga o le saite, ua ta'ua o masini masini feavea'i;Ona o lona feʻaveaʻi, e taʻua foi o masini masini feaveaʻi.
O le tele o vaega tetele, ona o lo latou lapopoa tele, mamafa mamafa, faigata felauaiga poʻo le faʻamavaeina, e le mafai ona faʻapipiʻiina i luga o meafaigaluega masini masani mo le gaosiga.Nai lo lena, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le masini i luga o vaega e faʻatautaia ai nei vaega.

 

Mo le tele o tausaga, i le fausiaina o vaa, inisinia o le gataifale, gaosiga o le eletise, uʻamea ma uʻamea faʻafefeteina, pisinisi petrochemical, mining ma inisinia masini ma isi alamanuia, o le tele o meafaigaluega tetele gaosiga ma le toe faaleleia e faalagolago i meafaigaluega masani masani ma mamafa mo le gaosiga, pe faalagolago atoa. i luga o le oloina tusilima e faamaea.O nisi vaega tetele poʻo meafaigaluega e le mafai ona toe faʻapipiʻiina i luga o le masini i totonu o le faleaoga mo le gaioiga, ae manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le masini i luga o le saite mo le gaosiga.O se taunuuga, na amata ona taumafai tagata e faʻapipiʻi masini masini i luga o vaega e faʻagasolo ai vaega.I lenei auala, na faasolosolo malie ona fananau mai meafaigaluega masini i luga o le saite

 

O lo'o ta'ua fo'i le masini vili fanua, po'o masini milling feavea'i.
O le masini vili fanua o se meafaigaluega masini faʻapipiʻi i luga o le mea faigaluega e faʻatautaia ma faʻaaogaina e viliina ai le vaalele.E aofia ai masini vili i luga o le eleele feaveai, masini vili auala feaveai, masini vili gantri feaveai, masini vili uelo feaveai, masini vili i'a pito feaveai, ma isi.
Masini vili luga
O lo'o fa'aigoaina fo'i masini fa'ameamea i luga o le fanua ma masini fa'ameamea
masini vili luga feaveai

O le moega o le masini milling luga feaveaʻi o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le mea faigaluega.O le laulau fa'ase'e i luga o le moega e mafai ona fa'agasolo umi i luga o le moega, ma o le laulau fa'ase'e i luga o le laulau fa'ase'e e mafai ona fealua'i fa'asaga i luga o le laulau fa'ase'e.O le ulu malosi o lo'o fa'amau i luga o le chute e fa'aosoina ai le tipi vili ina ia ausia le tipiina.
O loʻo faʻaaogaina le masini faʻapipiʻi feaveaʻi e faʻaogaina ai le vaalele faʻataʻitaʻi i luga o le faʻasalalauga i fafo, o le faʻapipiʻiina o le afi afi tiso, o le vaalele o le faʻavae afi, o le vaalele o le vaʻa faʻafefeteina, ma le tausiga o faʻailoga tetele ma tetele i laʻau uʻamea.
masini vili auala

Masini vili auala feaveai
O lo'o fa'aigoaina fo'i masini vili auala ala feavea'i ma masini vili auala feavea'i
O le masini vili auala feavea'i e fa'aogaina ai fa'amau po'o filifili e fa'apipi'i ai le masini i luga o le mea faigaluega e fa'agasolo i luga ole V-foliga i lalo ole ala ta'iala.O le koluma i luga o le taʻiala taʻiala e mafai ona faʻagasolo umi i luga o le taʻiala taʻiala, ma e mafai e le ulu malosi ona alu i luga ma lalo i luga o le laina taʻiala i luga o le koluma e ausia ai le tipi.O le ulu malosi e fa'aosoina ai le tipi vili e feliuliua'i ina ia ausia le tipiina.
Gatry milling masini
O lo'o ta'ua fo'i masini gantri milling machining gatry milling masini feavea'i ma masini vili gantri feavea'i

masini vili gantri feaveai
O le masini vili gantri feavea'i e iai ala ta'iala ta'ilua e lagolago ai le la'au.E mafai ona fealua'i fa'alava le fa'alava i luga o alavai ta'ilua.O le ulu malosi o lo'o fa'apipi'iina i luga o le laulau fa'ase'e e mafai ona fealua'i fealua'i i luga o alavai ta'iala i luga ole la'au.O le ulu malosi e fa'aosoina ai le tipi vili e feliuliua'i ina ia ausia le tipiina.
O lo'o fa'aogaina le masini vili gantri tele feavea'i e fa'agasolo ai le va'alele fa'afa'afa i luga o le fa'avae i fafo, o le va'alele o le fa'avae fana, ma le tausiga o le va'alele masini tele i le fale uamea.
masini vili uelo
O lo'o fa'aigoaina fo'i masini u'amea fe'avea'i feavea'i ma masini mimilo feavea'i

masini vili uelo feaveai
I le pito i lalo o pito uma e lua o le masini milling milling feaveaʻi, o loʻo faʻapipiʻi le masini i vaega masini ma maneta poʻo isi metotia.O le laulau fa'ase'e e mafai ona fealua'i fa'alava i luga o le fa'alava.O le ulu malosi o lo'o fa'apipi'iina i luga o le laulau fa'ase'e e fa'aosoina ai le 'oti vili e fa'ata'amilo ina ia ausia le tipiina.
O lo'o fa'aaogaina le masini vili uelo fe'avea'i e fa'agasolo ai toega o le fa'agasologa po'o le fa'a'ese'esega o lo'o tipi i luga o le va'a.
Masini vili pito i'u
I luga o le nofoaga flange pito masini vili ua ta'ua foi feaveai flange pito masini vili ma feaveai flange pito masini vili
E feso'ota'i le ta'avale o le masini vili fa'ai'u fa'au'u feavea'i ma le mea faigaluega e fa'agaioia e ala i le ama po'o isi mea fa'apipi'i.O le faʻavae ua faʻapipiʻiina i se faʻamau tumau.O le pito i totonu o le laʻau e tuʻu i luga o le faʻamau faʻamau e ala i se faʻamaufaʻailoga, ma o le pito i fafo e tuʻu i luga o le flange e faʻaogaina.O lo'o fa'aogaina le fa'amau mo le fa'atotonugalemu.O le pito pito i fafo o loʻo faʻapipiʻiina i se ulu malosi, se masini traction ma se masini faʻafefe i luga ma lalo.
O le ulu malosi e fa'aosoina ai le tipi vili e feliuliua'i, o le fa'aogaina o le masini e fa'aoso ai le la'au e taamilo i luga o le lau'ele'ele, ma o le masini fa'afefete i luga ma lalo e fa'aoso ai le ulu malosi e alu i luga ma lalo.
O lo'o fa'apipi'iina se elemene e iloa ai le photoelectric i le va o le fa'atotonugalemu ma le ulu malosi.O le elemene e iloa ai le photoelectric e tuʻuina atu faʻamatalaga opeopea i luga ma lalo o le ulu malosi i le faagasologa o le feʻaveaʻi i luga o le flange luga i le pule tutotonu, lea e pulea ai le ulu o le mana e alu i le itu faʻafeagai i le suiga o le flange luga i luga. ma lalo o le faiga opeopea, ina ia mafai e le tipi vili ona tumau i le vaalele lava e tasi pe a gaoioi i se li'o i luga o le flange.

 

E tele fa'amatalaga po'o masini fa'apitoa, fa'amolemole imeli maisales@portable-tools.com