itulau_fanua

Fa'afouga Fa'a'avevela A'ai ma Fa'au'au fa'atasi ma Meafaigaluega Masini Fa'asagaga Flange

Me-05-2023

Fa'afouga Fa'a'avevela Shell ma Fa'apa'u maMeafaigaluega Masini Faasagaga Flange feaveai

Fa'afou fa'alava fa'aa'ave'a fa'atasi ma mea faigaluega masini

A o'o i le teuina ma le Tausiga o Heat Exchangers, o le fe'avea'i fe'avea'i fa'asaga i masini mea faigaluega o meafaigaluega matagofie ia mo le fa'aogaina o masini.

O le a le Shell Tube Heat Exchanger ma aisea e tatau ai ona tatou faia le Toefuataiga ma le Tausiga?

O mea e fa'afefe ai atigi ma paipa o se tasi lea o le tele o ituaiga o lo'o fa'aaogaina i totonu o faiga fa'apisinisi.O lo'o fa'atulagaina mo fa'aoga maualuga - e pei o mea o lo'o i totonu o suau'u suau'u ma faiga kemikolo.Ae o le vevela ma mea latou te onosaia o lona uiga e faigofie ona pala ma faʻaputuina minerale.

O le taunuuga o le faʻaitiitia o le vevela o le vevela, faʻaleagaina, ma i tulaga ogaoga, o le sola ese mai kasa oona.O le mafuaaga lena e mana'omia ai se polokalame tau puipuiga.

 

Masini fa'asaga i le flange feavea'io le a avea ma meafaigaluega masini atoatoa e toe faʻaleleia pe toe faʻaleleia le tele o ituaiga o atigi faʻafefe vevela.E aloese ai mai le soloia ma le tuai o le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi se tau e suitulaga poʻo le faʻaogaina o mea o loʻo i ai nei toe faʻaaogaina e sefe ai le taimi ma tau.

 

E fa'afefea la ona toe fa'aleleia ma toe fa'afou le Heat Exchanger?

O le fa'agasologa o le fa'afouga o le atigi ma le ipu fa'apa'u vevela e aofia ai:

Suia fa'aputuga paipa.

Suia ipu faagaau ma pa.

Tu'u, alavai ma ufi ua gaosia i mamanu.

Suiga ma suiga o meafaitino e faʻamautinoa atili ai le faʻatuatuaina.

Aveese ma Fa'apipi'i.

O le fa'amamāina e aofia ai le fa'ate'aina o le pala ma minerale.E masani lava ona ausia lenei mea e ala i le tu'ufa'atasiga o tootoo, fa'apalapala vai ma le fa'amama.

 

Fa'ali'i Flanges Fa'a vevela

Mo le toe fa'afouga o fa'a'ave'ave vevela, e lua a matou auala fa'apipi'i eseese mo le fa'aogaina o masini.O lo'o fa'apipi'i e le ID le masini fa'asaga i le flange ma le masini fa'asaga i le flange o le OD.

E fa'apipi'i i totonu le fa'a'au'au fa'apipi'i i totonu o le fa'au'au.E fa'apipi'i i totonu o le flange, o lea e ono fa'aleagaina ai le puipui i totonu o le flange pe a fa'apipi'i le facer facer fa'apipi'i totonu.

I luga o le 'upega tafaʻilagi faʻasaga i masini meafaigaluega o le a mautinoa le faʻamaufaʻailogaina foliga i luga o le ipu pito i luga o le paipa paipa o loʻo lelei e ala i le faʻaogaina o le pala, pitting, maosi ma faʻalavelave e faʻamaeʻa ai le saʻo o le soʻotaga.E o'o lava i luma ma tua fa'amaufa'ailoga foliga i luga o le flange e tatau ona masini e le flange fa'asaga i masini.
O lo'o avanoa masini fa'asaga i le flange mo le fa'aogaina o au'apa'au i paipa i totonu ole suau'u ma kesi, ma fale gaosi oloa.Ae o faʻataʻitaʻiga tetele o loʻo faʻaaogaina foi mo le faʻaogaina o flanges vevela.Masini Fa'asaga i Flange mo Su'e vevela.

E mafai ona fa'aogaina se masini e fa'asaga i le flange e fai ai se fa'ai'uga fa'ai'u fa'asolo i fa'amatalaga a le ASME.Si'i si'isi'i, RTJ tootoo au'ei, fa'auma fa'auma, lamolemole fa'ai'uga avanoa ma fe'avea'i fa'au'au.

 

E fa'afefea la ona fa'amauina i le fa'ai'uga o le fa'aliliuina o le vevela?
E fa'aaoga e le fa'aulu i totonu se pusa fa'apipi'i mea fa'afefe.

pusa fa'apipi'i vevela

O pusa nei e galue i le fa'aogaina o fa'amau ma fa'asologa fa'alautele e ofi i totonu o fa'aa'au fa'a'avevela.Ae o lo'o i ai pea le fa'agaau i tulaga lamatia o le 'manatu' o le fa'aleagaina o totonu o fa'agaau.

Dongguan Portable Tools Co.,Ltd e mafai ona gaosia le nofoagamasini e fa'asaga i le flangefaʻatasi ai ma le tipi tipi tasi, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o lau talosaga e tusa ai ma le tulaga i le fanua.So'o se su'esu'ega o iai, fa'amolemolefaafesootai matousaoloto.